Nog maar een kavel beschikbaar! Bekijk hier

Recente berichten over het meestershof

Start verkoop vrije kavels Het Meesters Hof

foto nieuws

Wilt u ook graag heerlijk vrij wonen in Het Meesters Hof? Pak dan nu de eerste kans! Vanaf woensdag 11 november 2020 12:00 uur gaan de vrije kavels in verkoop. Verschillende riante kavels, variërend van circa 300 m² tot 780 m², zijn beschikbaar om uw droomhuis op te realiseren! Ook zijn er enkele kavels gesitueerd in het hofje.

Vanaf maandag 2 november zijn alle prijzen, oppervlaktes en liggingen te zien op de interactieve kavelkaart op de website van Het Meesters Hof. Hier kunnen toekomstige bewoners zichzelf oriënteren op de kavels.

Het startschot voor de verkoop van de vrije kavels wordt op woensdag 11 november om 12:00 uur gegeven. Vanaf dan kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via de website van Het Meesters Hof op een specifieke kavel, inclusief drie kavelvoorkeuren. Op het moment van start inschrijving ontvangt u nog een bericht zodat u er zeker als eerste bij bent! Vanaf 16 november wordt, op basis van datum inschrijving, contact opgenomen door de makelaar.

In een later stadium heeft de koper de keuze om of zelf een woning te realiseren of gebruik te maken van een projectwoning. Bij de keuze om de woning zelf te realiseren, ligt de ontwikkeling bij de koper. Hierbij moeten onder andere de richtlijnen van het bestemmingsplan in acht worden genomen. De realisatie van de projectwoning verloopt gelijktijdig met de andere woningen binnen de totaalontwikkeling Het Meesters Hof. 

Het Meesters Hof realiseert naast vijftien ruime vrije kavels ook rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patiowoningen. Deze woningen komen later in de verkoop. Hiervan wordt u ook, middels deze nieuwsbrief, op de hoogte gesteld. 

BLIJF OP DE HOOGTE!

Heeft u belangstelling voor de ontwikkelingen van Het Meesters Hof? Meld u dan via onderstaand inschrijfformulier aan.

inschrijven